AW med företaget

Boka in er AW hos oss för en annorlunda upplevelse.

Välj mellan att spela lasertag inomhus eller utse gruppens geni i vårat läskiga escaperoom! 

Sitt och avnjut en middag uppdukat efter ert behag.

Därefter väntar festen och scenen är er! Ja juste, ni får tillgång till en hel biograf med uppkopplat ljud och ljus-system. Håll låda, lek charader, sjung karaoke, dansa som vildar. Valet är ert.

Missa inte chansen att få uppleva denna spektakulära afton.

Skicka oss ett mail med intresseanmälan.

cheers, pleasure, poor-204742.jpg

Julfest - AW - Svensexan -Möhippan - Kalaset

Letar du efter det perfekta stället för ditt nästa företagsevenemang? Kanske helt enkelt till AWn, svensexan, möhippan eller födelsedagen. Sök inte längre! Haunted Events är din ultimata partner för en framgångsrik och minnesvärd upplevelse. 

Vi tar hand om maten! Vår cateringmeny är fylld med läckra och varierade alternativ som kommer att tillfredsställa alla smaker. Oavsett om det är en hälsosam sallad, en läcker burgare eller en elegant köttbit, så ser vi till att du och dina gäster får en gastronomisk upplevelse att minnas.

För att sätta pricken över i:et på din företagsevenemang, erbjuder vi även spännande lasertag-aktiviteter. Ge ditt team en paus från det vanliga och låt dem utmana varandra i en actionfylld strid fylld av spänning och samarbete. Våran militärarena och top-of-the-line utrustning garanterar en upplevelse som får adrenalinet att pumpa och skapar minnen som stärker lagandan.

Kontakta oss idag och låt oss ta hand om alla detaljer för ditt företagsevenemang. Hos Haunted Events kombinerar vi festlokal, catering och lasertag för att erbjuda en helhetsupplevelse som kommer att imponera på dig och dina gäster. Välj oss och låt oss skapa en oförglömlig upplevelse tillsammans!